tisdag 6 december 2011

Vem kunde tro

att jag skulle förvandlas till turgumma!? Jag tycker det har varit lite mycket på sista tiden och i söndags var det en ganska sliten Ellinor med ögoninflammation och halvt ryggskott som lastade bilen full och åkte till julmarknad. Vis från förra året hade jag klätt mig för polarvinter. Och vad händer?! Jo, det blir en riktigt trevlig marknad med en massa trevliga människor (som köpte mycket av mig:) och jag hamnade precis ijämte gasolvärmaren. Så där stod jag och hade det riktigt varmt och mysigt! Jag hamnade dessutom under bästa lampan i hela lokalen så dessa bilder är tagna utan blixt!
Så ett stort tack till gulliga arrangörer och trevliga marknadsbesökare!!
Men som om detta inte vore nog; igår kikade jag in hos Anna för att se vem som hade vunnit finaste hissgardinen. Och vem tror ni? Jajamän, turgumman Ellinor hade vunnit. Mitt kök kommer bli sååå fint med sin nya gardin! Tack Anna!! Japp, det har varit en bra start på denna vecka (och ögonen och ryggen blir ju bra igen, det vet jag ju!)
Ha en fin tisdag!
Kram
Ellinor

4 kommentarer:

Mia sa...

Grattis till vinsten och vad mycket fint du sytt till julmarknaden. Gillar verkligen de röda madrass överdrags kuddarna.

kram

Fagras trädgård och tankar sa...

Grattis och kul att hårt arbete ger tillbaka. (Och nu har det också blivit snö och kallt. Nä, nu får du allt ha slut med tur...) Hoppas att du får en fin vecka och hälsa!
/Johanna

ullastigson sa...

Grattis och roligt att det gick bra på marknaden. Nästa år ska jag stå med....
Bara att ladda på med prylar;)
kram ulla

Nyanser av vitt sa...

Grattis till både en fin vinst och en lyckad julmarknad. Önskar dig en fin tredje adventshelg.
Kram Agneta