söndag 13 juni 2010

Kattklös och VM

Jo, att det är VM i fotboll har väl inte undgått någon. Och eftersom jag inte är så förtjust i fotboll betyder detta att jag undviker TVn på kvällen. Detta betyder att jag kan få lite gjort vid symaskinen till exempel.
Fredagskvällen resulterade i en kudde gjord av ett par gamla favoritbyxor i ljusblå manchester. Dessa byxor inhandlades i Australien 1993 i den underbara butiken Sportsgirl. Oj, vad jag älskade deras kläder! Nu kan jag njuta av byxorna igen i min slitna korgstol som har misshandlats illa av katten Selma. Men jag gillar den grå patinan!
En liten detalj fylld av minnen!


All respekt till dem som syr lapptäcken. Det är inte helt lätt att få sömmarna att stämma. Men med lite spets så löste sig den saken :)

Nu hoppas jag att morgondagen bjuder på lite sol så att jag kan sitta på min altan och njuta!
Ha en härlig början på veckan!
Kram
Ellinor

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så passande att sy en Australien-nostalgi-kudde samma dag som deras landslag blev totalt överkörda av Tyskland ;-). Jättefin kudde! Och klart att det blir sol imorgon. Jag ska ta kort på min nya "blomgrej" och vara i trädgården. Ha det bra och kram L

Mia sa...

Kuddfodralet blev så fint håller med dig om att det är svårt att få delarna att passa fint ihop. Jag gillar din lösning med speten det blev riktigt fint skall tänka på det nästa gång jag göra ett kuddfodral.

Du får ha en trevlig kommande vecka
Kram Mia

Hannis sa...

Inte gör det något att katten har rivit.
Snarare tvärtom=))
Och en stol med kudde som är gjord av minnen är en höjdare!
Vilken bra idé!

Hoppas att du får sol i dag/
Kram Hannis

Huset vid ån sa...

Vilken bra ide med kuddarna, det blev ju jättefint! Det ser så mysigt ut hos dig på altanen. Hoppas att du får en fin o solig Tisdag! SommarKramar Therese

Handgjorda drömmar sa...

Vilken smart idé med spetsen! Blev ju så himla snyggt oxå :)
Kanske vi får testa...
Jag gillar verkligen det där när man får idéer o inspiration av andra. TACK!
Kram Marie

Cathrin sa...

Ah, jag är kanske lite "speciell", men jag gillar stolen än mer efter Selmas tuffa behandling. Och vad smart du löste "sömproblemet" med kudden. Superfint!!!

Ha en fin kväll!
Kram
Cathrin
(som jobbar och bloggar i stället för att glo på dumburken när den bara sänder fotboll...)