torsdag 10 juni 2010

Njutbart

Jag antar att det är fler än jag som tycker att vädret har varit lite trist de senaste dagarna. I dag gav jag upp och eldade i kaminen efter att ha frusit hela dagen i går...
Trädgården är dock sprudlande och med några kirskålsblommor och blå blommor (som jag glömt namnet på) blev det lite sprudlande inne också.


Byrån är en av mina favoritmöbler och den kommer aldrig målas vit :) Den är från 1800-talet och kommer från min mormors barndomshem. En handskriven läderlapp på baksidan ger namnet på snickaren.
Ha det gott denna torsdag och hoppas att ni har mer sol än jag!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

Cathrin sa...

Men regniga sommardagar är det väl ok att elda i kamin? Låter mysigt i alla fall (även om man hellre vill ligga ute och sola och inte gå och frysa)... Och alla möbler måste inte vara vita :). Har också en älskad möbel från min farmor som aldrig kommer nära en målarpensel. Och detta trots att den säkert hade passat in bättre då.

Önskar dig en fin helg!
Kram
Cathrin

Hannis sa...

Här har det varit toppenväder fram till i dag...
Nu ösregnar det!
Men det behövs ju också förstås.

Håller med om att allt inte behöver vara vitt.
Såna gamla fina saker är fina som dom är.

Må så gott nu/
Kram Hannis

Anonym sa...

Solen lyser ... med sin frånvaro här också. Mina nyplanterade blommor slogs ner av ett störtregen härom dagen, men de reser sig säkert igen. Ljuvliga blommor på vacker byrå lättar upp den här fredagen. Ha en härlig helg! Kram L