fredag 2 juli 2010

Tropisk natt

Det sägs att det kan bli en tropisk natt i morgon. Underbart! Bara ordet... Tropisk...
I tisdags gjorde jag en liten resa på egen hand. Ibland är det skönt att få ha en stund för sig själv. Så jag tog tåget till Göteborg och gick runt där hela dagen och sen tåget hem igen på kvällen. Vilken underbar dag! Jag gick bara omkring och njöt. Värme, folk, uteserveringar och INREDNINGSBUTIKER! Den staden är bara helt fantastisk när det gäller shopping!


Eftersom jag åkte tåg var det inte så mycket som kunde följa med hem (huvudet var fullt av inspiration dock) men dessa zinkburkar från Granit kunde jag inte motstå. Lite tyg och annat smått och gott blev det.


Jag avslutade dagen med att köpa senaste numret av denna ljuvliga tidning för att även njuta en stund på tåget. Pioner på omslaget. En riktigt mumsblomma!


Tyvärr har jag ingen själv så jag smög över till grannen och fotade och luktade lite i dag.


Men denna fina buske är min egen!


Inläggen kommer inte så ofta nu och sovrumspiffandet får pausa lite. Det är ju liksom 25 grader varmt ute och jag njuuuuter!
Hoppas du som tittar in till mig trots värmen också har det gott och kanske t o m semester!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Vintage House sa...

låter härligt med en egen tripp.
ska oxå köpa den tidningen...
ha nu en ljuvlig helg
kram
sandra

Mia sa...

Mysigt med en egen utflykt jag funderar på en till Malmö men nu när vädret är så fint känner jag inte för att sitta 5 timmar på ett tåg.

Visst är det vackert med pioner jag planterade ner två i år som jag hoppas skall blomma nästa år.
En sådan buske vill jag också ha vet du vad den heter? Jag tog en liten gren från någon annan som nu ligger i vatten men det ser inte ut som den riktigt vill jag tror att man måste rota den på våren. Vill gärna veta vad det är för någon så jag kan köpa en istället.

Du får ha en trevlig helg
Kram Mia