tisdag 8 mars 2011

Tisdagstema

Temat för denna tisdag i Fabriken är golv. Mer än halva mitt hus är vardagsrum och kök i ett med ryggåstak och kamin som hjärta, och golvet i detta rum är björkparkett. Tror jag det heter. Golvet har gulnat ganska mycket under åren men det gör inget. Det har en varm färg och jag gillar det!


Enda nackdelen med golvet är att det är grymt känsligt. Så att banka en kastrull i golvet är ingen bra idé. Och det och mycket annat händer här hela tiden... Men jag har insett att det är lättare att bara blunda!
Jag har förstått att bilderna i förra veckans temainlägg inte syntes. Jag hoppas nu att felet är åtgärdat och om du är intresserad är det bara att ta sig en titt ett par inlägg ner!
Ha det gott denna tisdag!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

Noamaja sa...

Din broderade maskrosboll är underbar!

Hellre märken i ett trägolv än ett plastgolv;-) Om golvet inte är lackat så kan du lägga en fuktig handduk över de märken som blir så kan de resa sig...men det vet du säkert redan;-)

Ha det gott!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket härligt golv! Jag både blundar och håller för ögonen här hemma... ;0) Man får tänka att det blir en fin patina tillslut! *haha*

Kram/ Anna

. sa...

Hej!
Jättefint golv :)

Hoppas verkligen inte det är fel på min blogg. Hade problem med gamla bloggen så jag gjorde en ny förra året.

Ha en bra dag!
Kramis Milla