tisdag 26 april 2011

På bordet

Tisdagstemat är "På soffbordet". Nu är det så att för tillfället har jag mest barnböcker på soffbordet så därför visar jag altanbordet istället.Älskar den här krukan inhandlad på Blomsterlandet. Och så naturligtvis vitsippor. Tyvärr verkar de redan vara på övergående. Det är priset man får betala för den här ljuvliga värmen...


Det som syddes under min barfotasystund var ett nytt omdrag till dynan i soffan. Det blev det blå och vitrandiga tyget. Och jag är helnöjd. Ser så där sommarsvalt ut. Madrasstyget, som var alternativet, kommer istället bli dynor till den andra altanen.
I morgon mys med liten kille. Ha en bra onsdag du också!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Känner som du, jag har ingen längtan efter att visa upp mitt soffbord. Fullt av kritmärken har det också blivit eftersom det är så lagom i höjd för en barnstol när det är teckningsdax hemma hos mig. Och med klåfingriga små marodörer hemma är det svårt att ha något fint på bordet. Krukan är jättefin och passar perfekt för vitsippor. Men kan säkert bli super även med sommarblommor i. För nu är det sommar, läste jag i tidningen. Härligt!

KRam
Cathrin

Himmelriket sa...

Härligt med nytt tyg till soffan.
Jag ska åka en sväng imorgon å fixa tyg till min.
Får väl ta å blogga om det sen ;)
kram ullamaria