måndag 9 juli 2012

Loppislycka

I fredags var det lite halvmulet och vi bestämde oss för en loppistur. Inte så mycket igång en fredag med  det räcker med ett ställe när man hittar den där lyckoprylen!
Tänk er jul (ok, jag fattar att det inte är det man vill tänka på just nu!) med ett vackert dukat bord med ljus och allt som hör till. Och underst ligger den här skönheten:


Mitt bland alla tusentals prylar som fanns att köpa stod det en rulle med oklippta handdukar. Typ 10-12 handdukar. 75 kr styck. Jag ville ha alla egentligen men insåg ju att jag aldrig skulle kunna förmå mig att klippa i rullen. Man fick även köpa styckvis och jag köpte tre. Som passade perfekt på matbordet!!Fattar ni min lycka!? Jag var så exalterad att jag inte märkte strykbrädan i bakgrunden men jag bjuder på den.
Ha en fin sommardag!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

Hannis sa...

Jag fattar!! Det är tidernas fynd minst sagt!
Och nej man vill inte tänka på julen nu.
Eller jo hehe, på sakerna men inte snön=))

Stor kram till dig/Hannis

Fröken Fräken sa...

Oja, jag kan verkligen förstå loppisruset! Och så tycker jag att du kan använda den redan nu, den passar nog ypperligt med fina blommor i en vas ovanpå också!

Hjärtruds Stuga sa...

Jag tycker den är användbar hela året. Det man ställer på bordet varierar ju efter årstid. Så fin duk ska inte ligga i skåpet.

Ha en skön helg

Kram Karin