söndag 6 januari 2013

Några mormorsrutor...

För flera år sedan (3 tror jag för att vara exakt), virkade jag några mormorsrutor i blått som blev en liiiten filt. Den har dock aldrig kommit till användning (eftersom jag är en meter längre än filten...) och det är nu dags för den filten att bli lite större. De blå rutorna har tagits isär och ska alla få ett sista varv i vitt. Sen använder jag alla mina gamla grå restgarner och gör fler som även de får ett varv i vitt.Tillsammans ska de sen bilda en filt i blått/grått/vitt som ska bli stor nog att använda!
I morgon är det dags igen. Bara att köpa läget. En skön ledighet är över och jag känner mig i alla fall mer utvilad än när jag gick på lov. Övriga familjen får dock en vecka till i frihet eftersom vi har vänner på besök från Belgien. Vilket också betyder att jag slipper lämna på dagis första veckan. Så lite sovmorgon blir det ju!
Ha det gott alla som jobbar och inte jobbar i morgon!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Hannis sa...

Kommer förstås att bli en kanonfin filt!!
Undrar när jag ska lära mig att virka...

Ha en bra lugn start på veckan/
Kram Hannis

Fröken Fräken sa...

Det där kommer att bli en finfin filt!Jag har ett gäng mormorsrutor liggandes också sedan i somras.. jag var väldigt ivrig till att virka dem, men det där med att virka ihop dem var ett större problem..