lördag 21 augusti 2010

Änglar och spets

Oj, en hel vecka har gått sen mitt senaste inlägg och vilken hektisk vecka det har varit! Jag bestämde mig för att ta mina doftpåsar (se förra inlägget) till ännu en marknad det var bara det att 4 dagar innan marknaden fick jag veta att jag skulle få ett bord på 3 meter. Man fyller inte 3 meter med doftpåsar... Men jag antog utmaningen och började skissa på en kudde.


För bara ett par veckor sedan hittade jag en (extremt dyr) servett med änglamotiv. Denna servett decoupagade (om nu det är ett ord) jag på en kudde jag sydde och runt om sydde jag på spets. Lite pilligt men kul.


Så här blev resultatet. Jag sydde och klistrade som en tok (har ju en liten prins också som dessutom fyllde 1 år i veckan) och kl 21 i torsdags kväll hade jag 4 kuddar att sälja.


I fredags bar det av med 1 vit, 1 lila och 2 grå kuddar till marknaden. Och så här såg de ut i marknadsståndet. De fyllde 1 meter och med hjälp av sambons pumpor lyckades jag fylla bordet.


Jag sålde över förväntan och fick en riktig kick eftersom jag fick så oerhört positiv respons.
Nu har vardagen återgått till det normala och det ska bli lite ordning här på bloggen igen. Ser också fram emot att kunna titta in till alla mina favoritbloggare!
Ha en fortsatt bra helg!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Hannis sa...

Haha, du är underbar!
Vilken kreativitet! Du är ju en säljare=))
Kuddarna är super.

Kram Hannis

Zink & vita ting sa...

Vilka underbara kuddar!!!
Tänk vad man kan om man bara ger sig den på det!
Hoppas att du har en härlig söndag!

Kramar Mimmi