söndag 29 augusti 2010

Ljus och mys

Jag har redan smugit igång hela tända-ljus-och-mysa-grejen.


Eldat har vi också gjort ett par gånger. Det är så vi värmer upp huset och det har helt enkelt varit så kalla nätter att vi har varit tvungna.


Detta är hjärtat i huset som så duktigt värmer oss under kalla vinterdagar. Men idag skiner solen helt underbart och vi kommer inte behöva elda!!


Intill värmehjärtat står historiens fulaste tjocktv. Men den fungerar och då känns det liksom onödigt... Nu står den i alla fall på en fin låda. Hemkommen från Belgien så klart. Sambons pappa gjorde den till honom när han var liten. Nu ville T absolut slipa av den. Jag hade gärna behållit den lite halvskitig. Men den blev ok så här också.


Den kommer få vara trären. Fint med lite trä i huset också tycker jag.
Nu ska jag ut i solen och tvätta av ännu en gammal låda från sambons förråd. Dessutom har jag flera gamla drickabackar att ta hand om. Frågan är bara var de ska få plats i vårt lilla hus. Att bygga till börjar kännas akut...
Hoppas hela söndagen blir lika solig som den har börjat!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

Mia sa...

VI har också börja tända lite ljus här hemma då det både blivit mörkare och kallare.
Kul att se att det finns fler med tjock tv. Vår är också grå och jag har hellre en grå tjock tv än en svart tunn. Den grå smälter mer in i inredningen. Vår funkar sisådär men får finnas tills den lägger av helt.

Kram Mia

Huset på kullen sa...

Det är det bästa med hösten, att det blir mörkt så man kan tända lite ljus. Myyysigt!

Ha en finfin söndag! /Linda

Huset vid ån sa...

Visst är det mysigt när man både kan tända ljus och i kaminen!
Hoppas att du haft en bra helg! HöstKram Therese