onsdag 4 augusti 2010

Loppisfynd, del 2

Idag skiner solen och det känns härligt!!
Det känns som att jag håller på att defragmentera (ni vet som man gjorde med datorn) mitt hem. Sambons fantastiska fynd ska få plats i vårt lilla hus och samtidigt blir det en sortering och omorganisering av alla skåp. Men om jag ska vara helt ärlig tycker jag det är rätt kul!
Bland grejerna i Belgien fanns dessa 4 lådor. Jag blev helt vild av lycka. Nu är de placerade vid soffan i vardagsrummet och i dem finns mina gamla studiepapper. Perfekt.


Vi har ingen aning vad Diesella står för men min sambo tror att det ska uttalas Diesel LA och att lådorna har koppling till märket Diesel. Nån som vet?


Tre lådor som förvaring och en på höjden som prydnad.


Ställde också dit min största bokskatt; Nordens flora i 10 band.En stor svart kista (här med solblänk) fick också följa med hem. Snygg och kan fungera som sittplats. Dessutom rymmer den nu alla videoband och DVD. Den uppmärksamme noterar att soffan ser lite trasig ut. Jag säger bara katten Selma. Ska försöka hitta en lösning för att dölja det värsta men det får bli ett höstprojekt...Igår hälsade vi på goda vänner och bjöds på fantastisk indisk mat och mycket trivsel. Jag hittade dessutom dessa underbara stockrosor i trädgården. Tack J och R för en trevlig dag!
Önskar också dig som tittar in en alldeles speciellt trevlig dag!
Kram
Ellinor

4 kommentarer:

Mia sa...

Det var inte små grejer ni fick med er från Belgien.
Det är verkligen fint med gamla lådor. Vi var på husvisning och ägarna hade hela vinden full med lådor. Jag ångrar att jag inte frågade om jag fick köpa dem eftersom de inte verklade vara intresserade av dem.

En smart lösning till armstöden är att sy lösa att hänga på. Jag har sytt ärmstödsskydd med fickor för fjärrkontroller. Barnen river inte med klorna men de är lortiga om fötter och händer. Jag tror att de finns med på bloggen bland det första jag skrivit om.

Du får ha en härlig dag i solskenet här är det regn.

Kram Mia

Anonym sa...

Jättefina fynd, hur i all världen fick ni hem allt?! :-) Ha det gott och hoppas att solen skiner hos dig, här är det sommar idag!

Zink & vita ting sa...

Vilka fina saker ni fått hem!
Skulle mer än gärna ha dina flora böcker!!!
Letar alltid men hittar aldrig!

Har bestämt mig för en krokbräda från serholt men den vita var slut på village på A6:( Nu har jag satt svärmor på span och hon ska göra ett frest i veckan på att få tag i en!

Önskar dig en härlig kväll!

Kramar Mimmi

Cathrin sa...

Vilka underbara lådor!!! Förstår att du har lite att göra nu. Hur 17 fick ni med er allt? Så fin sjalen var! Knoppbrädan är nästan lika fin (stort ha-begär bå båda...)

Lycka till i defragmenteringen...

Kram
Cathrin