torsdag 7 juni 2012

Fynd och vinnare

På söndagens bakluckeloppis gjorde jag mesta superfyndet. Älskar dessa krus:


Först fick jag syn på några hos en herre som sa att han skulle ha 300. Hmmm... Lite dyrt tyckte jag. Gick tvärs över gången. Och där står detta fina exemplar. I superskick. Hur mycket ska du ha frågar jag (med ett visst darr på rösten i hopp om att här fanns en tjej som inte visste vad hennes krus var värt). 30 kronor säger hon. Lite skämdes jag när jag storsint sa; du ska få 40 för du är lite billig. Men glad var jag när jag gick därifrån!!
Och så till utlottningen. Med hjälp av sonen har jag skrivit och vikt lappar och lillkillen fick sen dra en lott. Och vinnaren blev Elisabet med bloggen Tiger! Grattis!! Elisabet önskade sig följande kudde:


Elisabet, skicka mig din adress så kommer ditt kuddfodral med posten! Ett stort tack till er som deltog i utlottningen! Och ett extra grattis till dig Pernilla som hade födelsedag igår!
Ha ett fint avslut på jobbveckan! Nu är det inte långt till sommarlov och det känns underbart!!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Tiger sa...

Åh,är det sant? Så glad jag blir att jag vann en av dina fina kuddar! Tusen tack! Den kommer att bli perfekt här hemma! Jag mejlar dig i morgon. Har lite studentförberedelser att göra nu (2 syskonbarn som tar studenten i morgon).

Vilket fynd du gjorde! Kan du inte skicka kruset också...? ;-)

Sommarhälsningar
Elisabet

Nyanser av vitt sa...

Grattis till din lyckliga vinnare och tack för en fin utlottning. Vilket fynd du gjorde :O)
Ha en fin helg
Kram Agneta