onsdag 26 januari 2011

Skynda på våren

Idag har det varit soligt och vackert och vilken tur då att jag har haft ledig dag med liten kille. Dagen började på bästa sätt med sovning till 8(!) sen fika och mys på stadens bibliotek med S och lilla N. Sen en middagssovning (inte jag) som blev 2,5 timme(!) så jag hann sy en hel del på nästa projekt och sen kom mormor och hälsade på! Vilken perfekt dag!
För att skynda på våren har jag nu börjat sy piff till altanmöblerna som jag drömmer om att plocka fram. Först ut en kudde som skulle blivit klar före jul men som blev liggande.Tanken är att altanen ska gå i vitt, himmelsblått och gräsmattegrönt/skirt grönt. Mina favoritfärger förutom grått. Nästa projekt är påbörjat; ett lapptäcke för lätt kyliga (och naturligtvis mygg- och knott fria) sommarkvällar. Mmmmmm.... Så skynda på nu våren!
Kram
Ellinor


5 kommentarer:

Susi sa...

Vilken jättefin kudde, den skulle passa även på min altan. Bra f.ö. att du skyndar på våren, den kan inte komma fort nog.
Hälsningar från Susanne

popetotrora sa...

Låter som en superhärlig dag! Härligt med såna där riktigt lyckade dagar då man kan fylla på med energi i förråden. :-)

Hannis sa...

Låter hur härligt som helst med sommarkväll!
Tänk när det börjar smälta och solen faktiskt värmer.

Att du hade en toppendag råder det ingen tvekan om=))
Fin kudde!Hantverk skulle jag vilja kalla det!

Kram Hannis

Himmelriket sa...

Helt underbar kudde må jag säga...
är det lager på lager av tyger eller?
Skulle kunna tänka mej två sådana fast i gammelrosa....
kram ullamaria

Fröken Fräken sa...

Låter underbart att ha en ledig dag mitt i veckan! Och nu anar jag ju vilket ditt favorittyg är bland min hög! :-) Här ska också sys kuddar idag.