tisdag 17 maj 2011

Favortiprylen

För drygt två er sen tyckte jag att det var dags. Jag hade väntat så länge, funderat, tittat på vänners likadana och vägt kostnad kontra skönhet mot varandra. Till slut var det dags. En Kitchen Aid fick komma hem till mig.


Det känns som att jag har fått en vän i köket. Han (vet inte varför men jag tänker på den som en han) är inte bara otroligt snygg, han är dessutom väldigt duktig!! Han är cremevit och jag har inte ångrat en sekund att han fick flytta hem till mig.
Sen är ju naturligtvis min symaskin en annan vän i huset. Fick en ny av min familj förra året och jag älskar den. Tyvärr får den alldeles för lite uppmärksamhet just nu. Men det blir ändring på det längre fram hoppas jag! 
Fler favoritprylar hittar du på Fabriken
Ha en fin tisdag (här regnar det...)
Kram
Ellinor

5 kommentarer:

Hannis sa...

Till och med jag som inte bakar vill ha en sån!
Bara för att den är så snygg=))
Så jag förstår att det är en favoritpryl.

Kram Hannis

popetotrora sa...

Ja, det där är en riktig skönhet. Du är inte den enda som har den som favorit, har sett flera inlägg om Kitchen Aid idag. :)

IngerJohanna sa...

Mmm, så läcker (och användbar)! Står högt upp på min vill-ha-lista. Förstår att det är din favorit.

Mia sa...

Alldeles för fin för att stå i ett skåp. Velade mellan den och en stor bosch. Det blev en bosch med stor bunke för dubbla degar och den står i skåpet så kanske är det onödigt med en en KA om man inte har gått om plats.
Men när jag ser din så får jag en vill ha känsla igen.

Ha en bra vecka
kram Mia

Vintage House sa...

Hej
Den är verkligen så läcker och kunna ha den framme kanon:)
ha en skön dag
kram
sandra