tisdag 31 maj 2011

Tema sommarbord

Fabriken tar nu sommarlov och det har därför blivit dags för sista tisdagstemat för "terminen." Fri tolkning av sommarbord är det som gäller.
Sommarbord för mig är ett bord ute. Än så länge är det på altanen i solen men när riktiga sommarvärmen kommer blir det oftare på baksidan. Tidigare under körbärsträden på gräset men från och med denna sommar har vi ju en altan även på baksidan.


Så nu får man använda fantasin lite. Föreställ er att stora skålen är full av jordgubbar och i den lilla finns vispgrädde. Min favoritduk på sommarbordet är duken jag en gång fick av min mormor. De nya favoritskålarna är definitivt dessa som jag hittade på loppis i söndags. Himmel så glad jag blev. "Pudding basin" från England. Och nästan gratis var de och i riktigt fint skick. Lycka!Nu är det bara en dag till på jobbet sen är jag ledig i 6 dagar. UNDERBART! Och riktigt fint väder ska det bli också!
Till sist ett stort tack till min mamma för god mat och trivsel i söndags! Alltid lycka för lillkillen att vara hos momo!
Ha det bra denna soliga tisdag!
Kram
Ellinor


3 kommentarer:

Hannis sa...

Jag använder fantasin och smackar belåtet=))
Kan tänka mig att det är mysigt en solig sommardag!

Och tack för dina alltid så gulliga kommentarer!

Kram Hannis

Cathrin sa...

Ah, man känner sommarkänslan! Verkligt fina skålar - även utan innehåll - förstår att du blev glad!

Kram
Cathrin

popetotrora sa...

Härligt bord med mycket sommarkänsla. Men jag får också lite julkänsla.... Mona föräldrar har en sån kruka som du har blommorna i, och den står alltid på julbordet med sill i. :-)