tisdag 10 maj 2011

Min favoritplats

Dagens tema i Fabriken är min favoritplats hemma. Soffan sitter jag i när jag bloggar eller läser med lillkillen, så det är väl en plats jag verkligen gillar. Men jag tror att min absoluta favoritplats finns i en dörröppning.


Jag vet inte hur många morgnar jag suttit i just denna dörröppning och njutit av morgonsolen. Dörren leder in till sovrummet. Det är någonting med att sitta i en öppen dörr. Så mysigt. Nu har ju sambon byggt en altan utanför dörren (förut låg det lastpallar här) och jag kan egentligen sitta på hela altanen. Men just dörröppningen är nog ändå favoritplatsen.


Här är altanen i sin helhet. Sambon gillar att bygga små stenmurar. Jag gillar att han gillar det!! Eftersom jag tog bilderna i kväll så är solen på andra sidan huset.


Här hänger jag min tvätt (försök bortse från vinterns långkalsonger som jag tror att jag vågar tvätta och lägga undan nu...) och just nu är jag omgiven av körsbärsblommor när jag gör det. Det gör det hela till en ganska trevlig syssla!


Mina små penséer har vuxit till sig bra!
Fabriken finns det många fler favoritplatser. Kika in där!
Kram
Ellinor

1 kommentar:

Handgjorda drömmar sa...

Förstår att du trivs där!!
Jag har alltid drömt om att ha en dörr ut ifrån sovrummet - antingen altan eller balkong. Bara att hänga ut sängkläderna och kunna krypa ner i nyvädrade lakan.... Men, det förblir nog bara drömmar. Får nog fortsätta hänga ut täckena från fönstret ;)
Kram Marie