söndag 18 april 2010

Glad!Catrin med supermysiga bloggen Hemma hos Semlan har varit så gullig och gett mig den här fina awarden. Jag blev såå glad! TACK söta du! Med awarden följer också att man ska nominera sju andra bloggare och länka till dem samt att berätta sju intressanta saker om sig själv.
Först skulle jag vilja börja med att nominera fem bloggare med bloggar som jag tycker är helt underbart vackra och fyller mig med inspiration:


Den sistnämnda bloggen har jag nyss upptäckt. Vilken skatt! Sen skulle jag också vilja nominera bloggen Bokstickan eftersom blogginnehavaren gör så vackra stickade saker, skriver så bra och intressant och är en sån fantastisk vän!! Till sist skulle jag vilja nominera alla er underbara människor som tittar in till mig. Jag har nyss fattat hur jag skulle fixa en besöksräknare (förklarar varför nedan) och jag blir ju så glad att det är fler än jag trodde som besöker lilla mig! Lämna gärna ett litet avtryck när du är här!!
Så, till de sju intressanta sakerna...
1. Jag älskar att resa. När jag var yngre sparade jag alltid till någon resa någonstans och har varit iväg på flera "långresor". Mest i Asien och Australien.
2. Fika, snaska, äta godis ja, kort sagt, stoppa i mig sånt som är sött är bland det bästa jag vet. Mmmmm...Gott!
3. Älskar att dansa. Drömde om att bli dansare men så blev det aldrig. Nu blir det mest dans hemma på köksgolvet men det är inte fel det heller!
4. Drömmer om att lära mig franska. Men det kommer ju inte bara flyga på mig det fattar jag ju. Måste ta tag i det nån gång!
5. Är helt hopplös på att ta tag i saker som jag tror är svåra. Skjuter upp och tänker "fixar sen" och sen upptäcker jag rätt ofta att det var ju ganska lätt. Som med besöksräknaren till exempel.
6. Lider av telefonskräck. Vet inte varför men tycker det är hur jobbigt som helst att ringa till personer jag inte känner och myndigheter av alla de slag!
7. Trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare. Och nu måste jag erkänna att jag älskar det!!
Så, nu vet ni lite mer om mig. Ha det gott!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, tack så mycket för de vackra orden och den fina awarden. Håller på för fullt att skriva ett inlägg där jag visar upp den fina bilden. :-)

Handgjorda drömmar sa...

Tack så jättemycket goa du!!!
Blev såå glad.
Kul att läsa lite mer om dig - å jag är oxå väldans glad att du började blogga!
Ha det fint!
Kramar Marie

Zink & vita ting sa...

Grattis till Awarden!
Så kul att läsa om andra, sånt som man inte skriver om annars =)
Trodde heller aldrig att jag skulle blogga, tänk vad fel man kan ha! Å tur är väl det för så kul som det är!
Söt du är som tänkte på mig!

Kram Mimmi