söndag 4 april 2010

Trädgårdsmys

I mina trakter hade vi en helt fantastisk påskafton med sol, vårvärme och klarblå himmel. Lillprinsen hade en rekordsovning mitt på dagen i på dryga 3 timmar vilket innebar att jag och T fick flera timmar i trädgården. Alla gamla döda pinnar från fjolårets blommor klipptes bort, ny syrenhäck planterades och trädgårdsmöblerna torkades av och placerades i solen. Underbart!!
Jag hann dessutom gå in och ge alla mina målningsprojekt ett nytt lager vit färg. Önskar jag hade några kreativa bilder att visa men allt är ännu halvfärdigt så jag får återkomma...
Idag däremot har det varit grått men morgonen bjöd på sol och jag hann med en långpromenad med lillkillen. Sen blev det ett nytt lager färg medan han sov och på eftermiddagen fick vi besök av goda vänner. Så det har varit en riktigt trevlig påsk!
Nedan en bild från förra årets resa i Frankrike (i brist på kreativa bilder...) vid den här tiden. En gammal målad skylt på en vägg.


Ha en fortsatt bra ledighet!!
Kram
Ellinor

4 kommentarer:

Mia sa...

Visst ar det harligt pa varen da tradgarden borjar vakna till liv man kanner sjalv att man ar piggar och gladare.

Haller utkick efter de nymalade sakern
Kram Mia

Hannis sa...

Himmel vad du har fått saker gjort!
Själv har jag gått på sparlåga(läs lathet)
och mest gjort ingenting!
Härligt att utemöblerna är på plats i solen.
Visst är det en härlig tid nu när det börjar närma sig vår ordentligt.

La ju ut din award...och glömde att man skulle skriva vad som gjorde en glad!
Helt förvirrad, hoppas att du inte tar illa upp=))

Kramen Hannis

Anonym sa...

Så härligt det låter! Jag fick precis en idé om att måla våra hörnhyllor i köket vita. Det är kanske ett sommarprojekt. Nu är det väl trädgården som vill ha lite hjälp först. Kram

Cathrin sa...

Mmmm trädgårdsmys lät härligt! Nu vill jag själv inget hellre än få ut i trädgåden. Har många små plantor som egentligen vill ut, men de får nog lugna sig ett tag till. Hoppas utekvällen var kul - lät trevligt!

Kram
Cathrin