tisdag 16 november 2010

Kontraster

Veckans tema i Fabriken är kontraster och det känns inte alldeles enkelt. Det är fri tolkning som gäller och kolla gärna in i Fabriken för att se fler tolkningar. Jag har valt svart och vitt i mitt hem.
Jag försöker egentligen undvika svart och vitt eftersom det är en lite för stark kontrast för min smak. Jag gillar mer när allt flyter ihop i mjuka färger (och vitt). Men vissa undantag finns.Mina små drejade svarta skålar och cylindrar. Jag har gjort dem själv och är riktigt stolt :)


Min nästan svart ljuslykta.Min svarta tavla som jag fått av en kille från Kina. Motivet är utklippt i nåt slags silverpapper och sen placerat på ett svart papper. Helt otroligt fint gjort och jag gillar den mycket! Blev så glad när jag fick den.
Det var mitt kontrastbidrag. Tack för att du tittade in!
Ha det så gott!
Kram
Ellinor
3 kommentarer:

Mia sa...

Svart och vitt har inte heller varit min favorit kombination men allt eftersom man ser svarta detaljer i vita hem har det faktiskt fått flytta in lite svart hos oss också.

Duktig du är på att dreja jag tror inte jag provat det men har hört att det är svårt. Speciellt att lyckas få de höga.

Trevlig kväll
kram Mia

Himmelriket sa...

Jamen, jag håller med Mia, att vissa svarta grejer passar ihop med de vita, någon kruka (snygg du drejat) eller smidessaker eller så,,,men jag är inte heller mycket för att ha svart/vit inredning.
Lyktan där var ju hur snygg som helst.
kram ullamaria

Hannis sa...

Grått och svart är snygga kontraster.
För mig som är så feg när det gäller färg så är det perfekt.
Så du har valt en bra tolkning på temat tycker jag=))
Den tavlan ser jättefin ut!

Hoppas att du har det bra och att kanske,kanske solen skiner på dig.
Kram Hannis