onsdag 17 november 2010

Nytt i butiken

Det märks i många bloggar att julen närmar sig med stormsteg och i dagens inlägg är jag inget undantag. Det är nu dags för glöggflaskorna att få sina egna påsar. De är i naturfärgat och rött linne och de finns naturligtvis att beställa i Butik Lilla Nor.
I morgon ställer min mamma upp som barnvakt igen så att jag ska kunna sy färdigt allt inför julmarknaden. Jag älskar verkligen att sy men nu börjar jag bli målarsugen och det kliar i fingrarna att ta tag i nästa lilla projekt här hemma. Men, jag måste stilla mig lite till!
Ha det gott denna onsdagskväll. Jag ser fram emot Bonde söker fru. Vet inte vad det är med det programmet som gör att jag måste titta!
Kram
Ellinor3 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Hej Ellinor!
Juliga och charmiga!! Gillade dekorationen med den lilla tagsen (heter det så??)
Lycka till på julmarknaden! Var är den?? Man kanske är i krokarna (bor ju iofs en bra bit från dina trakter, men vem vet....)
Kram

Handgjorda drömmar sa...

Hihi, ja även om det hade varit mysigt så blir det lite många timmar i bil.... Får nog hålla tillgodo med julmarknaderna i Skaraborg!
Skulle så gärna själv vilja sälja på julmarknad, men är nog lite fegis ...
Ha de!

Himmelriket sa...

Underbara glöggpåsar,
vi har nog lite samma stil du och jag.
Håller på med flera beställningar av julstrumpor i lin just nu.
Men har köpt ett skåp som jag på studs vill måla, men jag vet att det blir bättre om jag kan göra grundarbetet först i lugn och ro...
kram ullamaria