lördag 20 mars 2010

K-Aid

Det har inte varit klarblå himmel idag men man har anat solen bakom molnen och det gick att hänga tvätt ute!! Good enough!
På eftermiddagen hade vi två goda vänner på besök och då måste det bakas! Min assistent K-Aid får då rycka ut. Ja, jag kallar honom så för han är det bästa jag har i köket (förutom min sambo som lagar underbart god mat) och då måste han ju ha ett namn.


Det blev en riktigt trevlig eftermiddag och kakan blev väl ok.
Hoppas ni har en härlig helg!
Kram
Ellinor

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kakan blev väldigt mycket mer än ok! Supergod. :-)

Mia sa...

En Kitchen Aid ville jag också ha men det blev en annan som rymde lite mer deg, men varje gång jag ser en så vill jag så gärna ha en för de är fina. Jag ser att kakan blev god.
Vilka fina fynd du gjort visst är det fint med blåa detaljer på saker.
Du får ha en trevlig kväll
Kram mia

Cathrin sa...

Å vad jag också vill ha en sådan hjälp i köket. Råkade på en i affären i går och maken anklagade mig för att klappa den med större inlevelse än vad han får... ;) Jag menade att jag ju garanterat har med honom hem men inte en KA. Ryms inte i budgeten just nu. Heller.

Vilka vackra örngott du snubblade över!!! Och jag gillar verkligen koppen!

Ha en fin söndagkväll!
Kram

Huset vid ån sa...

En sån vore inte dumt att ha i köket! Jättefin! Men jag får hålla till godo med Fredric som är kocken i huset! Det är guldvärt också....Fniss! Önskar dig en trevlig onsdag! Vårkramar Therese