fredag 26 mars 2010

Vårkänslor!

Idag blev det en märklig, härlig krock i huvudet. Det luktade vår, varm vind smekte huden och fåglarna sjöng i total våryra. Och sen all snön. Alla sinnen signalerade vår utom ögonen som såg snö. Men sen... Helt plötsligt var det bara gräs överallt. Det var som att vintern idag gav upp och släppte fram våren med full kraft. Det blev bara en fullständig lyckoexplosion i hjärtat. Så HÄRLIGT!! Och så vet man att snart... Tittar blåsipporna upp.


Vitsipporna sprider sig över marken.


Och sen är det inte långt kvar till syrenerna. Alla dessa ljuvliga blommor som kommer låta sig beskådas, plockas och förgylla huset och livet. Välkommen vår!


Nu är det final i Let's Dance och jag hoppas att Claudia vinner för hon dansar gudomligt!
Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Ellinor

2 kommentarer:

Mia sa...

Åh vilket härligt inlägg önskar att det var så idag. Idag fick vi 20dm snö på några timmar och det har inte hänt på flera år att det snöar i April i Japan.
Tack snälla för den glada awarden jag tror jag tar tag i den när jag kommer hem om det är ok.

Ha det bra
Kram Mia

Handgjorda drömmar sa...

Vilka härliga bilder!! Här har det regnat mest hela dagen - grått och lite småkallt... Det positiva är att snön försvinner allt mer. I vår rabatt har lökarna börjat kika fram, så nu hoppas jag på en varm och solig påsk. Kanske man får se lite mer grönska då!!
Må så gott!
Kram Marie