onsdag 24 mars 2010

Min fina vinst

Ända sedan jag var barn har jag känt en viss spänning varje gång det är dags att titta i postlådan (fast när jag var barn bodde vi i lägenhet och då var det "dunset" i hallgolvet som framkallade känslan). Och när det då ligger ett fint paket med snören i lådan infrias ju alla hoppfulla känslor. Igår var det vinsten från Handgjorda Drömmar som låg där och väntade. Lycka!! Och korgen var precis lika fin i verkligheten som på bild. Den fick genast bli hem åt mina finaste spetsar. TACK Marie!


Jag vet inte om det är för att jag går hemma hela dagarna och tittar på mina saker och drömmer om allt jag vill pyssla med och fixa till. Men helt plötsligt såg tändsticksasken bara för tråkig ut. Jag har den alltid liggande på ljusstaken på matbordet för att ljuset verkligen ska bli tänt.


Så jag dressade om asken med lite servett och decoupagelim och vips så hade jag mig en egen liten påskask. Genast såg ljusstaken lite finare och påskigare ut! När påsken är över får det bli en vårask!


Ha en härlig vårdag (ok, snön är kvar men vårdagjämningen har varit och därför är det väl vår?!?)
Kram
Ellinor

4 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Vad roligt att se att den kom till användning och att du är nöjd!
Kanon med spetsar i.
Kraam

Cathrin sa...

Grattis till din vinst! Passar ju perfekt hos dig (bara liiiite avundsjuk...) Och känner igen mig på pricken. Det finns ju så mycket man vill ta tag i och plötsligt blir många saker väldigt nödvändiga att ta tag i.

Ha en fin onsdagskväll! Kram
Cathirn

Handgjorda drömmar sa...

Hej Ellinor!
Du har något att hämta på min blogg - för att du och din blogg gör mig GLAD:)
Kram Marie

Emelie sa...

Hej Ellinor!
Tack för dina rara ord! Så glad jag blev!=)

Alltid lika kul att få paket med posten!!!

Visst är det kul att göra om något så enkelt som en tändsticksask och få något helt annat...något som faktiskt är fint att titta på och som gör sig utmärkt som dekoration!

Ha en härlig helg!
kram emelie