torsdag 18 mars 2010

Vilken shopping


Oj, oj, oj vilken härlig eftermiddag jag hade igår. Det visade sig bli en grå dag ute men jag hade en stor sol i sinnet!
Lillkillen fick stanna hemma med pappa och jag fick ägna mig åt shopping. Målet var en skrivare till datorn (vilken också inhandlades) men på vägen dit råkade jag passera Erikshjälpen. Hade inga större förhoppningar så tro att jag blev lycklig när jag hittade 5 ljuvliga örngott med ljust himmelsblå broderi. Blev helt varm i magen av lycka. Manglade och klara och garanterat aldrig använda. Helt fantastiskt!


En liten kökshandduk och kopp med fat fick också följa med hem. Sambon tyckte koppen var hemsk men jag ser framför mig hur jag intar mitt morgonkaffe på altanen i denna kopp (i verkligheten kommer det inte bli så eftersom jag ändå kommer använda favoritmuggen när det väl gäller. Men drömbilden är fin!). I botten på koppen finns en vacker blåsippa.


Efter loppis blev det ett besök i tygaffären. Livsfarligt! Först hittade jag det här kuddfodralet. MÅSTE HA!


Sen uppenbarade sig detta tyg. Jag antar att vi alla har en sån där grej som vi bara inte kan få för mycket av. Garn, blommor, kuddar etc. För mig är det tyg. Så det blev en liten bit av det här tyget bara för att det var så vackert. Kanske ramar in det. Det fanns nog 100 tyger till som jag ville ha men jag besinnade mig i sista stund. Men ögonen fick så mycket godis.


Innan jag styrde hemåt blev det också ett litet besök i blomsteraffären. Vill ha vår NU och de första små vårblommorna fick följa med hem. Om man tar in dem på natten så klarar de sig. Jag ber om ursäkt för det dåliga fotot men det är en mulen, kulen dag.


Men det luktar vår och nu kan jag ägna mig åt att placera mina nya fynd i huset och njuta av att titta på allt det vackra omkring oss. För med lite fantasi kan man ju ana knopparna och gräset som finns där under snön!
Ha en fin dag!
Ellinor

1 kommentar:

Handgjorda drömmar sa...

Hej Ellinor!
Ja, jag förstod nästan att det var något.. mailadressen är handgjordadrommar@hotmail.se , funkar inte den kan du testa med m.tapper@live.se
Måste bara fråga dig vart du hittade det urfina kuddöverdraget??
Ha en bra lördagkväll!
Kram Marie