måndag 4 oktober 2010

Award och rutor

Vilket ljuvligt höstväder!
För snart ett år sedan fick jag äran att bli gudmor till en liten flicka i Beligen. Det är en kusin till min lillkille. Nu fyller hon snart ett år och då tänkte jag att ett lapptäcke kunde vara en trevlig present. Jag har aldrig provat på detta tidigare och himmel vad kul det var. Det kommer bli fler!


Det är sytt i glada färger eftersom jag vet att hennes mamma älskar färg. Om jag hade sytt det till mig hade det väl varit i olika grå nyanser... Jag har quiltat det på längden. Alltså bara sytt i de sömmar som går på längden. Blev snyggt på baksidan.


Och för första gången har en produkt märkts med mitt eget märke. Lilla Nor. Inom en mycket snar framtid kommer jag öppna en liten bloggbutik och där kommer förklaringen till namnet.


Av gulliga Hannis fick jag en award som gjorde mig mer än glad! TACK! Med awarden följde att välja tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, skicka vidare till 5 bloggar samt att välja ut en favoritbild.


Jag väljer att skicka vidare till alla som kikar in här och gör mig så glad med kommentarer!
Min favoritbild får bli den här eftersom sambon har förgyllt vårt hus med en ny altan. Huset har många vinklar och den här har gapat tom i många år nu. Men nu finns det en härlig altan där morgon/förmiddagssolen kan avnjutas. Härligt!!


Och så tre saker som ligger mig varmt om hjärtat.
1. Umgås. Jag älskar att träffa familj och vänner och umgås. Det är nog det bästa jag vet.
2. Eftersom jag jobbar med ungdomar är jag mycket intresserad av frågor som rör just dem. Och om det är något som vuxenvärlden är skyldig att vara med och främja så är det deras självkänsla. Skapa en trygg skolmiljö t ex och försöka jobba med dem på ett sätt så att de vågar tro på sig själva och sin egen förmåga.
3. Och i linje med detta så beundrar jag människor som vågar vara sig själva helt och hållet. Som kanske trots fina titlar och höga löner förblir sig själva. Och detta gäller ju även ungdomar. Det är så mycket yta i vår värld idag och att då våga vara sig själv... Ja, det är fantastiskt!

Naturligtvis är min lille son det bästa jag har och ligger mig varmast om hjärtat. Men så är det väl för alla föräldrar...
Ha en bra måndagskväll!
Kram
Ellinor

1 kommentar:

Hannis sa...

Så himla kul!!!
Med ditt eget märke och butiken!
Det kommer bli bra det.

Kan tänka mig att den fina presenten kommer att bli populär.
Vilket jobb det ligger bakom och känsla förstås.

Vad fint du skrivit om dom saker som ligger dig varmt om hjärtat!

Kramen Hannis

Ps.Blev lite avis på din fina altan också=))