söndag 24 oktober 2010

Söndagsbetraktelse

Helgen är snart över och så mycket sol har det väl inte blivit. Men desto mera mys. Idag har min bror och familj och min mamma varit här. Mys, mys!
Nu är det snart dags för kvällsbadet. Tänkte bara klämma in en liten betraktelse. I flera år nu har jag tänkt att det vore trevligt med hyllor i badrummet. I somras inhandlades konsoller och hyllplan på det stora möbelvaruhuset och för ett par månader sedan målades de första lagren. Igår hände det. Hyllorna kom upp och jag är så nöjd. Själva upphängningen tog ca 10 minuter. Visst är det märkligt att det skulle ta flera år av tankekraft.
Som en liten morot köpte jag en liten burk på Balders Hage när jag var i Göteborg på bokmässa. En liten Bloomingville. Den har stått ouppackad och väntat sen dess. Men nu står den där. Det finns också en tvålpump som jag köpte i ljuvliga butiken Casa Linné vid samma Göteborgsbesök. Men den ska stå där tills min lilla pärlspontsvägg kommit upp och annat fix.På tisdag är det förvaring som tema i Fabriken och då kommer det fler bilder.
Ha en skön söndagskväll!
Kram
Ellinor

6 kommentarer:

Himmelriket sa...

Visst är det så...
ibland kan man bara komma på det, och det blir gjort.
Konstigt hur allt fungerar...
Blev väldigt bra...tycker jag.
Kram

Cathrin sa...

Vissa saker måste få ta lite tid ibland. Känner att det ofta är funderandet som tar tid (och att hitta tiden att sedan göra det där som bara tar 10 min också, förståss...) Och vad gör det när det blir så bra! Jättefint! Gillar verkligen Bloomingvilles grejer. Och du, jag blev jätteglad nu när jag läste ditt förra inlägg! Jag återkommer...!

Ha en fin söndagskväll och bra start på veckan! Kram
Cathrin

popetotrora sa...

hehe! Visst är det skönt när man äntligen får en sak som man skjutit på så länge, gjort!? Och efteråt undrar man alltid varför i hela friden man inte gjorde det tidigare. :-)

Ha det bra!

Handgjorda drömmar sa...

Känner igen mig... :)

Vad du e go!! Känns himla bra att göra någon sådär tokglad :)
Ha en riktigt go vecka!
Kramar

Nyanser av vitt sa...

Vad fint det blev. Visst är det en härlig känsla av nöjdhet när något man funderat ut blir precis så bra som man tänkt sig.
Kram Agneta

Hannis sa...

Vad gullig du är!!Tack för awarden och grattis till dig som verkligen är en feelgood bloggar!

Känner igen mig gör jag förstås...
Här känns det som att det tar 100 år innan jag kommer till skott med vissa saker!

Fint med öppna hyllor.
Och snygga burkar förgyller tillvaron=))

Kramen till dig/Hannis