fredag 29 oktober 2010

Butik Lilla Nor

Äntligen har jag fått igång en liten bloggbutik med egenproducerade grejer. Det är ju så häftigt med internet och blogglandia att man kan få chansen att leva ut en dröm, om än i liten skala. Klicka på symbolen här bredvid om du vill göra ett besök! Den är fortfarande under uppbyggnad och förhoppningsvis kommer det dyka upp nya produkter titt som tätt. Jul närmar ju sig och även om jag inte är någon julfantast så är det kul med julgrejer! Eller kanske snarare adventsgrejer!
Vill också passa på att påminna om min lilla utlottning. Du hittar också den här bredvid! Du kan bl a vinna en sån här:Kika in i butiken för fler exempel!
Hur som helst, kuddar i all ära men min allra finaste prydnad är denna underbara hårboll. Selma som är så snäll en katt kan vara (förutom mot soffan på natten när hon vill väcka mig för att gå ut. Jag fotar inte gärna armstöden...) och hon är en given familjemedlem. Som Ernst säger "När en katt ligger i ett rum och sover finns det inget för en inredare att göra där". 
En riktigt bra helg önskar jag dig som tittar in!
Kram
Ellinor

3 kommentarer:

popetotrora sa...

Vilka fina kuddar! Jag ska titta in i butiken på en gång!

Zink & vita ting sa...

Vilka underbara bilder!
Å kul med din bloggbutik!

Önskar dig en härlig fredag!
Kram Mimmi

Handgjorda drömmar sa...

Å vad roligt!! Jag har väntat med spänning :)
Ska kika in där - önskar dig en riktigt go fredag!
Kram