tisdag 26 oktober 2010

Förvaring

Dagens tema i Inspirationsfabriken är förvaring. Efter att jag nu har glidit runt i bloggvärlden i snart ett år  har jag förstått att de enklaste bruksföremål kan bli vackra om de förvaras på rätt sätt. 
När jag hittade den här gamla Svea margarinlådan var lyckan stor. Och fylld med ljus och lingonris är den såå vacker!En glasburk fylld med spets blir vackert. Förr hade jag aldrig kunnat se det. Det är det som är så häftigt med all inspiration man får av alla vackra bloggar! Att se skönheten i det enkla.


Men rent praktisk förvaring är ju också nödvändig. I helgen kom det upp två hyllor i badrummet och även om det inte ser så charmigt ut med alla flaskor som sticker upp ur korgarna, så är det väldigt skönt att förvara dem långt ifrån små nyfikna barnhänder.Nästa projekt är att bygga in varmvattenberedaren på nåt sätt. Fortsättning följer!
Ha det gott i veckan!
Kram
Ellinor

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Visst e det härligt att titta runt i bloggvärlden och få massa inspiration?! Håller med dig om t.ex glasburken med spets i. Superfint men det hade jag nog inte helle rkommit på för ett tag sedan. :-)

Hannis sa...

Mmmm, glasburk med spets i!
Yeas, det är vackert.
Och det roliga är att allt verkligen går att använda, gäller bara att klura ut hur=))

Kram Hannis

Handgjorda drömmar sa...

Håller verkligen med dig om att det enkla är vackert! Är så himla förtjust i de där lådorna. Hittade en (iofs rätt skabbig) i ett gammalt förråd här hemma, så den ska putsas upp litegrand och vips - förvaring!
Glasburkar kan man inte få för många av... Finns alltid något roligt att stoppa i dem - vackert med spets!
Kramar

Cathrin sa...

Här hemma suckar maken över alla glasburkar jag drar hem. Och envisas med att ha på skåp och i öppna hyllor. Men annars syns de ju inte. För jag har samma erfarenhet som du, bloggandet öppnar ögonen, det vackra i det enkla är oftast det allra vackraste. Vab idag med och nu är det dags för mys i soffan. Igen.

Ha en fin torsdag!
Kram
Cathrin

Huset vid ån sa...

åh, Vilken fin förvaring du har, det enkla är verkligen det fina....

Hoppas att du får en fin o sköön helg!
Kram Therese