torsdag 4 november 2010

Måla - en drog?

För första gången på så länge jag kan minnas är jag själv i huset. Sambon är i sommarhuset och lillkillen är lämnad hos mormor som är nybliven pensionär. Känslan är lätt overklig och i skrivande stund har jag varit själv i 4 timmar och ska så vara tills i morgon eftermiddag.
Och vad hittar jag då på med min frihet!? Jag målar. Alla fönsterbrädor ska få sig en omgång. Från att ha varit någon otäck björkfanér som håller på att ruttna, ska de bli vita. Härligt! De är nu grundmålade och går allt som jag tänker är de klara i morgon eftermiddag.



För att fira min frihet köpte jag julnumret av tidningen ovan. Tänkte sitta och gotta mig länge och väl. BESVIKEN! Gillade inte alls det här numret. Allt var beiget. Kändes som en enda lång upprepning. Så den lär bli liggande bland alla grejer på köksbordet (som är placerade där i väntan på sina nya vita boningar!)
I väntan på att färgen ska torka blir det nu lite symaskinsterapi.
Ha en bra torsdagskväll!
Kram
Ellinor


4 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Visst är det underbart att få vara ensam hemma en stund. Det gör att man uppskattar och längtar efter varandra. Tråkigt med nya numret men men....lycka till med målningen
Kram Agneta

himlaverket sa...

Jarå....vi är målarberoende å det är jag såååå glad för...
Ska köpa Lantlifs nya julnummer, var i alla fall rött på utsidan ;)
Kram ullabella

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Att vara själv i huset gör mig hyperaktiv nu förtiden!
Får alltid lust att städa och fixa med sådant som alltid tar lååååång tid med två hjälpredor ;)
Tråkigt när mna blir besviken på ngt!
Tur du kan tröstmåla och terapisy!
Kram Mimmi

Jenny sa...

Fina stilleben! Gillar dina ikea-ljuslyktor med spets, hur söta som helst!! Tråkigt med tidningen, när man sett fram emot en mysstund sådär...
Ha en trevlig helg, kram Jenny